cara mudah untuk topup prepaid anda, hee,..


yeay!! saye baru je daftar pelan basic di EzyTopup Mobile Biz!! saye buat keputusan untuk join program perniagaan ini pun bukannya semata-mata untuk mendapatkan pendapatan tapi untuk kemudahan topup, tak payah la saye ke kedai topup tengah-tengah malam bila betul-betul perlukan topup,.. tambahan pula, ayah baru sahaja tukar dari plan postpaid kepada prepaid, bolehla bagi kemudahan ini kepada keluarga,..

(picture taken from www.ezytopup.com)

pendaftaran pelan perniagaan ini sangat cepat, sebentar tadi saye dah cuba reload untuk celcom dan tempoh untuk konfirmasi kurang dari 15 saat,.. hee, jadi mudahla kalau nak buat perniagaan!! pelanggan tak lame tunggu kan?

mungkin ada antara rakan-rakan yang berminat untuk menceburi perniagaan ini, ataupun untuk kemudahan sendiri dan keluarga untuk topup pada bila-bila masa bolehla ke laman sesawang EzyTopup untuk mendapatkan maklumat lanjut,.. ataupun, jika rakan-rakan telah buat keputusan untuk join boleh la daftar melalui refferal link saya dengan cara klik gambar di bawah, boleh la bantu saya sedikit kan? :)

(klik la referral link saye di bawah ni!! yeay!!)





baiklah, di sini saya akan ceritakan apa yang saya tahu berkenaan program perniagaan ini,.. untuk pendaftaran, rakan-rakan boleh mendaftar plan termurah yang ditawarkan syarikat iaitu Pelan RM40 Xpax,.. takde masalah jika rakan-rakan bukan pengguna Xpax pun, saya adalah pengguna Hotlink Youth Club,.. untuk menggunakan plan ini, rakan-rakan perlu menyediakan RM40 untuk bayaran pendaftaran dan pembukaan akaun rakan-rakan di EzyTopup Mobile Biz membolehkan rakan-rakan mula berniaga,..

untuk mendaftar, rakan-rakan perlu mendaftarkan butiran peribadi yang diperlukan,.. setelah lengkap, rakan-rakan akan mendapat pelan keahlian percuma dan perlu upgrade ke plan 'REG40XPAX',.. langkah ini memerlukan rakan-rakan untuk melakukan pembayaran RM40 kepada akaun syarikat sama ada melalui deposit tunai atau perbankan atas talian seperti CIMBclicks atau Maybank2U.com,.. no. akaun boleh rakan-rakan dapatkan setelah mendaftar keahlian percuma,..

pemprosesan keahlian setelah pembayaran selesai memakan masa antara 2 jam hingga 24 jam, setelah itu rakan-rakan boleh mula top-up serta merta setelah menambah modal,.. dalam kes saya, saya telah menambah RM20 sebagai modal,.. hee, cuba-cuba kan baru permulaan kena uji dulu betul ke tak? takut kena tipu,.. pemprosesan pendaftaran saya memakan masa cuma 4 jam, setelah dimaklumkan melalui sistem pesanan ringkas, saya terus cuba untuk topup dan serta-merta berjaya,..

(picture taken from www.ezytopup.com)

rakan-rakan boleh mendapat sedikit keuntungan daripada transaksi topup ini, walaupun cuma beberapa puluh sen tapi sekurang-kurangnya boleh menjadi tabungan peribadi rakan-rakan kan? daripada rakan-rakan topup di kedai dan bayar 100% jumlah yang rakan-rakan topup,.. jika topup RM10 untuk Celcom, rakan-rakan telah pun mendapat keuntungan 35 sen,.. struktur margin keuntungan rakan-rakan boleh dapatkan di sini,.. takpe, sikit-sikit lama-lama jadi bukit,.. bukannya rakan-rakan perlu bayar untuk sewa kedai pun kan? :)

(picture taken from www.ezytopup.com)

jika rakan-rakan fikir untuk jangka masa panjang, dengan modal hanya RM40 dengan mudah sahaja anda dapat keuntungan untuk menampung balik pelaburan yang rakan-rakan lakukan,.. jadilah pengguna yang bijak, rakan-rakan,.. sekurang-kurangnya rakan-rakan dapat menjana sedikit pendapatan, dan boleh topup pada mila-bila masa di mana-mana sahaja,..

(p/s: kalau nak daftar, jangan lupe guna referral link saye yea? hee, berape kali dah ingatkan,..)


Aman Fathur
(February 28, 2011)

1 Response to cara mudah untuk topup prepaid anda, hee,..

  1. Saya nak tanya mcm mana bisnes? Ok ke?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails